Ervaar je blokkades in het dagelijkse leven en wil je daar mee aan de slag? Dan kan een lichtkrans-healing daar verlichting en helende energie in brengen.

Bij een lichtkrans-healing wordt gebruik gemaakt van speciaal voor jouw uitgezochte kristallen en een geurfrequentie. Bij een lichtkrans-healing wordt energie doorgeven vanuit de bron. Er wordt afgestemd met gidsen en de behandeling zorgt voor een diepe ontspanning. Innerlijke processen worden op gang gebracht en eventueel aanwezige blokkades worden opgeheven. Als je blokkades worden opgeheven zal je merken dat je klachten minder worden. Een lichtkranshealing werkt altijd door, dus als je na enkele dagen iets opmerkt in je lichaam, dan kan het nog door de lichtkranshealing komen.

Ik werk niet alleen met mijn kristallen maar ook met mijn pendel. Met mijn pendel breng ik je chakra’s weer in balans. Door de etherische olie die ik zorgvuldig voor jou heb gependeld, kan de lichtkrans-healing beginnen.

De kristallen waar ik mee werk worden na elke lichtkranshealing zorgvuldig gereinigd. Dit is belangrijk omdat je schone energie op het lichaam gelegd krijgt. Ook mijn praktijk maak ik elke keer energetisch schoon, voel eens als je bij mij binnen stapt wat dat met je doet.

Een healing duurt in totaal 1 tot 1,5 uur dit is inclusief een gesprekje vooraf. Na afloop krijg je een glas water en zullen wij je ervaringen bespreken.