Praktijk Yvonne Kolijn verwerkt uw persoonsgegevens indien u gebruik maakt van aangeboden diensten en voor het afhandelen van betalingen m.b.t. de aan u geleverde diensten of om contact met u op te kunnen nemen indien er iets wijzigt in de door u af te nemen dienstverlening. Praktijk Yvonne Kolijn  verwerkt ook persoonsgegevens als hier wettelijk verplichting toe bestaat, zoals bijvoorbeeld voor de belastingaangifte. Praktijk Yvonne Kolijn zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is. De minimale bewaar.

De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • • Voor- en achternaam
    • Telefoonnummer
    • E-mailadres

Verder worden ook gegevens verwerkt die door u mondeling/ telefonisch verstrekt zijn of schriftelijk via het plaatsen van een bericht op de website, e-mail, WhatsApp, SMS, via Facebook of andere social media.

Praktijk Yvonne Kolijn verzamelt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. Uw privacy wordt hiermee optimaal gewaarborgd.

De wettelijke termijn voor het bewaren van persoonsgegevens is 7 jaar. Je gegevens zullen daarna verwijderd worden.

Praktijk Yvonne Kolijn deelt uw persoonsgegevens alleen met externe partijen als hier een wettelijke verplichting voor bestaat of met derden als u hier toestemming voor heeft gegeven. Praktijk Yvonne Kolijn blijft in ieder geval verantwoordelijk voor de bescherming van uw persoonsgegevens. Om uw gegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen kunt u een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Praktijk Yvonne Kolijn zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken op het verzoek reageren.

Praktijk Yvonne Kolijn neemt de bescherming van uw gegevens zeer serieus. Er zijn passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.