Ik had het geluk dat ik een leuke baan had bij een non-profit organisatie maar zoals zoveel organisaties gingen ze reorganiseren. O, nu kan ik iets gaan doen met dat gekriebel in mijn lijf. Maar waar ligt mijn PASSIE? Ik heb onderzocht wat mij bezig houdt en dat is mijn gezondheid en vitaliteit. Daarom ben ik in 2012 een opleiding gaan volgen bij Sonnevelt opleidingen. Eerst gewichtsconsulente daarna stress counselor en als laatste vernieuwend coachen. In 2015 ben ik afgestudeerd Vitaliteitcoach.

Ja, dit is wat ik wil doen, Ik heb geluk dat ik een mooie praktijk heb en daar mijn gesprekken in een veilige en goede energie kan voeren. Maar toch ik wilde nog meer, maar wat? Ken je dat, dat er een stem in je hoofd zegt, Yvonne het zijn je handen. Bij De Groene Linde gaven ze een lichtkrans healing. Ik heb me ingeschreven en heb nu in mijn praktijk een massage tafel gezet. In eind 2015 heb ik deze opleiding afgerond. Tijdens een coach gesprek kan het zo maar zijn dat je eindigt op de tafel om totaal in de ontspanning te komen. Ik heb mijn PASSIE ontdekt! 

Ik wil mezelf blijven uitdagen dus ben ik begin 2017 begonnen met een opleiding ontspanningsmassage en energetische voetreflex. Weer heb ik ontdekt dat ik veel meer kan met mijn handen dan ik denk. Het is heerlijk om een ontspanningsmassage of een voetreflex te geven, ik kom helemaal in een flow terecht. In mei 2018 heb ik mijn opleiding met succes afgerond. Ik ben in augustus begonnen met een opleiding mediumschap om meer te kunnen vertalen wat voor gevoel ik door krijg tijdens de behandelingen die ik geef. Weer iets waar ik heel trots op ben!

Warme groet, Yvonne

Yvonne Kolijn